feb
Steunpilarenconcert: StarkLinnemann Quartet
feb 9 @ 15:30 – 17:30

Steun de Broeker Kerk en kom op 9 februari naar het Steunpilarenconcert

Ieder jaar organiseert de Broeker Kerk het Steunpilarenconcert voor alle donateurs van de Broeker Kerk.

Zondag 9 februari verandert De Broeker Kerk in een jazzcafé met een optreden het StarkLinneman Trio, met hun originele soundvan jazz vermengd met klassieke muziek en wereldmuziek. In het kader van het Beethoven Jaar 2020, staat deze zondag de pianosonate opus 28 op het programma. Beluister Beethoven zoals u deze componist nooit eerder heeft gehoord!

Voor Steunpilaren (donateurs) is de toegang gratis. Wij nodigen alle Broekers uit om Steunpilaar te worden en een financiële bijdrage te leveren aan onze mooie Broeker Kerk, zodat we nog lang van deze prachtige kerk kunnen genieten en nog vele mooie evenementen kunnen organiseren.

Word dus ook Steunpilaar en verzeker u meteen van een jaarlijks evenement!

mrt
za