THE BAYOU MOSQUITO’S 30 JAAR

zondag 17 oktober 2021| aanvang 14.30 en 17.00 uur

The Bayou Mosquito’s uit Amsterdam speelt een lekkere vette gumbo (stoofpot) uit het zuiden van de VS.  Met belangrijke akoestische rollen voor de accordeon, mandoline, staande bas en slide gitaar. Dit jaar vieren ze hun 30 jarige bestaan! Lucretia van der Vloot zal wat extra peper door de Mosquito’s gumbo mengen.

Americana, Tex Mex, Cajun, Rhythm & Blues en Country zijn de ingrediënten in de melting pot van de muggen uit de Delta.

Eigen werk en die van hun helden Hank Williams, Jim Reeves, Doug Sahm, Allen Toussaint, Ry Cooder, Flaco Jimenez en Los Lobos: de vier makkers zoeken altijd met veel plezier naar de juiste toon voor elke song.

Lucretia van der Vloot

Gastzangeres Lucretia van der Vloot is een gevierd film- en theateractrice en een geweldige zangeres. In 2019 was ze speciale gast bij The Bayou Mosquito’s in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam.  Tijdens hun vrolijke muziekavond Abel’s Americana voegde ze extra soul en rhythm & blues toe aan het geluid van de groep. In de Broeker Kerk zal Lucretia opnieuw wat extra peper door de Mosquito’s Gumbo mengen!

Compadres

De Mosquito’s bestaan inmiddels 30 lentes. Het het afgelopen jaar hebben ze gebruikt om Compadres te maken, een jubileum fotoboek en cd. Hierop staan zestien in Louis’ homestudio opgenomen tracks met bijzondere gasten, zoals Tineke Schoemaker, Jeroen Kramer, Helen Botman, Peter van Vleuten, Jerney Kate, Beatrice & Vera van der Poel en Jan Donkers.

Datum: 17 oktober 2021

Aanvangstijd: 14.30 EN 17.00 uur

Toegangsprijs: € 20,00 (inclusief drankje)