Bezoek

Welkom in de Broeker Kerk

Vanaf Koningsdag t/m 1 oktober 2023 kun je dagelijks in de kerk terecht om de wisselende expositie te bekijken en te snuffelen tussen de tweedehands boeken en platen. Of geniet op het terras en geniet van een drankje met wat lekkers erbij. Steek ook eens een kaarsje op. Of kom gewoon vrijblijvend genieten van de rust en het mooie interieur.

Terras binnen en buiten

In de kerk kun je terecht om wat te drinken met wat lekkers of een eenvoudige lunch. Strijk neer op het terras, naar keuze binnen of buiten. Het team van Marieke Kuen KOSTER EN DE KERK en vrijwilligers staat klaar om je gastvrij te ontvangen.

Snuffel bij de tafel met tweedehands boeken- en platen. Ontdek die ene roman die je altijd nog eens wilde lezen. Verdiep je in streek en dorp met boeken die elders niet meer verkrijgbaar zijn. Of haal (jeugd-)herinneringen op als je een lp uit lang vervlogen tijden terugvindt!

Adres

Kerkplein 13
1151 AH Broek in Waterland

Kijk voor meer informatie (parkeren, afleveradres, openbaar vervoer) op de CONTACTPAGINA.

Openingstijden (t/m 1 oktober 2023)

  • maandag: 10.00-17.00 uur
  • dinsdag t/m zaterdag: 10.00-17.00 uur
  • zondag: 12.00-17.00 uur

De kerk kan gesloten zijn wanneer er een huwelijk, begrafenis of ander besloten evenement is. Wil je zeker weten dat de kerk open is? Bel dan voor alle zekerheid even: 06 – 5091 2536.