Koster en de Kerk

U kunt het historische kerkgebouw van Broek in Waterland huren. Een sfeervolle locatie voor trouwen en rouwen, voor vergaderingen en lezingen, voor concerten en exposities. Voor informatie, reservering en catering kunt u terecht bij

Trouwen in Broek in Waterland

Beleef de mooiste dag van je leven in Broek in Waterland! Trouwen in de sfeervolle Broeker kerk kan voor de wet en/of voor de kerk. Met aankomst per boot, ontvangst en ceremonie in de kerk én een diner in de kerk of in het Broeker Huis… Het kan allemaal!

Afscheid van een dierbare

Ook voor verdrietige momenten biedt de kerk een passende plek, of u gelovig bent of niet.  Niet alleen de afscheidsbijeenkomst en de condoleance kunnen in de kerk plaatsvinden, er is ook een rouwkamer voor de dagen tussen het overlijden en de uitvaart. (meer…)

Concert- en theaterpodium

Waar klinkt een concert mooier dan in onze kerk! Ook voor theatervoorstellingen biedt het kerkgebouw onverwachte mogelijkheden. De prachtige akoestiek en de warme sfeer hebben al veel orkesten, ensembles en koren naar Broek in Waterland gebracht. (meer…)

Kerk en kosterij te huur

Van congres tot lezing, van jubileumviering tot bedrijfsuitje! Verras uw gasten, personeel of deelnemers met de sfeervolle entourage van de Broeker Kerk.

Het pittoreske dorpje Broek in Waterland ligt op nog geen 10 kilometer van Amsterdam.

Is uw huiskamer te klein voor uw bezoek? Organiseert u een (familie-)reünie of viert u uw trouwdag? Voor inwoners van Broek geldt zelfs een speciaal tarief. Verras familie en kennissen met deze bijzondere locatie!

Wilt u een vergadering of bijeenkomst organiseren voor een kleine groep? Tot 20 personen biedt ook de kosterij een unieke locatie.

Informeer bij KOSTER EN DE KERK.

Diner en catering

Aan KOSTER EN DE KERK kunt u ook de catering toevertrouwen: van wat lekkers bij de koffie tot een lunch, of méér. U kunt het allemaal zelf bepalen.

Huurtarieven

Hier vindt u de huurtarieven van de kerk en de kosterij.

Expositieruimte

Tijdens de zomermaanden worden in de kerk wisselende tentoonstellingen gehouden. Fotografie, schilderijen, keramiek en beelden: verschillende kunstenaars wisselen elkaar af.

Wilt u zelf exposeren? En wat dacht u van een workshop? Er zijn verschillende mogelijkheden, van het decoreren van taarten tot het maken van je eigen schilderij. Neem voor informatie contact op met KOSTER EN DE KERK.

Rondleiding

Misschien wilt u uw gasten verrassen met een rondleiding door Broek in Waterland? Ervaren vrijwilligers van de vereniging Oud Broek nemen u graag mee door ons prachtige dorp met zijn vele monumenten.

Ook andere combinaties zijn mogelijk, we geven u graag suggesties. Zo kunt u in de omgeving van Broek fluisterboten en fietsen huren als u met uw gasten de omgeving wilt verkennen.

KOSTER EN DE KERK informeert u graag over de mogelijkheden.

Marieke Kuen
06 – 5091 2536