Koster en de Kerk

U kunt het historische kerkgebouw van Broek in Waterland huren. Een sfeervolle locatie voor trouwen en rouwen, voor vergaderingen en lezingen, voor concerten en exposities. Voor informatie, reservering en catering kunt u terecht bij

DE BROEKER KERK IS TE HUUR

Van congres tot lezing, van jubileumviering tot bedrijfsuitje. Verras uw gasten, personeel of deelnemers met de sfeervolle entourage van de Broeker Kerk.

Voor de verhuur van de kerk is KOSTER EN DE KERK uw aanspreekpunt. Zij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Voor uw huwelijk biedt het historische Broek in Waterland een prachtig decor. Wat dacht u van aankomst per boot, ontvangst en ceremonie in de sfeervolle Broeker Kerk? En vervolgens een receptie en een private diner in de kerk of in het Broeker Huis?  (meer…)

Ook voor verdrietige momenten biedt de kerk een passende plek, of u gelovig bent of niet.  Bij een uitvaart kunnen zowel de afscheidsbijeenkomst als de condoleance in de Broeker Kerk plaatsvinden. Ook is er een rouwkamer voor de dagen tussen het overlijden en de uitvaart. (meer…)

Waar klinkt een concert mooier dan in onze kerk… De prachtige akoestiek en de warme sfeer hebben al veel orkesten, ensembles en koren naar Broek in Waterland gebracht. Ook voor theatervoorstellingen biedt het kerkgebouw onverwachte mogelijkheden.  (meer…)

Kerk en kosterij

Organiseert u een (familie-)reünie of viert u uw trouwdag? Wilt u een vergadering of bijeenkomst organiseren voor grote of een kleine groep? Of is uw huiskamer te klein voor uw bezoek?

In al deze gevallen kunt u gebruik maken van de sfeervolle Broeker Kerk. Voor kleinere gezelschappen tot twintig personen biedt de kosterij een rustieke ruimte. Of denk eens aan een private diner bij kaarslicht… ook dat kan in de kerk. De catering is in prima handen!

Het pittoreske Broek in Waterland ligt nog geen tien kilometer van Amsterdam. Het dorp is zowel met de auto als met openbaar vervoer prima te bereiken.

Verras familie, kennissen of zakenpartners met deze unieke locatie. Laat u informeren door KOSTER EN DE KERK en bespreek alle mogelijkheden.

Misschien wilt u uw gasten verrassen met een excursie in Waterland? Of zoekt u een intermezzo tijdens een intensieve dag? (meer…)

In de kerk worden wisselende tentoonstellingen gehouden. Fotografie, schilderijen, keramiek en beelden: verschillende kunstenaars exposeerden hier hun werk. Wilt u zelf exposeren? (meer…)

Ontdek de rijke geschiedenis van Broek in Waterland! In de dorpskern staan rondom de kerk bijna honderd rijksmonumenten dicht bij elkaar. Ervaren gidsen van de Historische Vereniging Broek in Waterland kunnen u er van alles over vertellen.

(meer…)

Huurtarieven en -voorwaarden

Met de documenten (pdf’s) hieronder kunt u zich oriënteren over de mogelijkheden.

Huurtarieven (2019-01)
Huurtarieven (2022-01)
Huurvoorwaarden en huisregels (2018-10)
Plattegrond
Voorzieningen en techniek (2020-07)

Marieke Kuen
06 – 5091 2536
kosterendekerk@gmail.com

Diner en catering

Aan KOSTER EN DE KERK kunt u ook de catering toevertrouwen: van wat lekkers bij de koffie tot een lunch, of méér. U kunt het allemaal zelf bepalen.