Koster en de Kerk

U kunt het historische kerkgebouw van Broek in Waterland huren. Een sfeervolle locatie voor trouwen en rouwen, voor vergaderingen en lezingen, voor concerten en exposities. Voor informatie, reservering en catering kunt u terecht bij

Koster en de Kerk

Ook voor verdrietige momenten biedt de kerk een passende plek, of u gelovig bent of niet.  Bij een uitvaart kunnen zowel de afscheidsbijeenkomst als de condoleance in de Broeker Kerk plaatsvinden. Ook is er een rouwkamer voor de dagen tussen het overlijden en de uitvaart. (meer…)

Waar klinkt een concert mooier dan in onze kerk… De prachtige akoestiek en de warme sfeer hebben al veel orkesten, ensembles en koren naar Broek in Waterland gebracht. Ook voor theatervoorstellingen biedt het kerkgebouw onverwachte mogelijkheden.  (meer…)

Kerk en kosterij te huur

Van congres tot lezing, van jubileumviering tot bedrijfsuitje. Verras uw gasten, personeel of deelnemers met de sfeervolle entourage van de Broeker Kerk.

Wilt u een vergadering of bijeenkomst organiseren voor een kleine groep? Tot 20 personen biedt ook de kosterij een unieke locatie. Het pittoreske dorpje Broek in Waterland ligt nog geen 10 kilometer van Amsterdam. Het is zowel met de auto als met openbaar vervoer prima te bereiken.

Is uw huiskamer te klein voor uw bezoek? Organiseert u een (familie-)reünie of viert u uw trouwdag? Ook dan kunt u gebruik maken van de kerk of de kosterij. Verras familie en kennissen met deze bijzondere locatie! Informeer bij KOSTER EN DE KERK en bespreek alle mogelijkheden.

Misschien wilt u uw gasten verrassen met een excursie in Waterland? Of zoekt u een intermezzo tijdens een intensieve dag? (meer…)

In de kerk worden wisselende tentoonstellingen gehouden. Fotografie, schilderijen, keramiek en beelden: verschillende kunstenaars exposeerden hier hun werk. Wilt u zelf exposeren? (meer…)

Huurtarieven en -voorwaarden

Met de documenten (pdf’s) hieronder kunt u zich oriënteren over de mogelijkheden.

Huurtarieven (2019-01)
Huurvoorwaarden en huisregels (2018-10)
Plattegrond
Voorzieningen en techniek (2020-07)

Voor de verhuur van de Broeker Kerk is KOSTER EN DE KERK uw aanspreekpunt. We informeren u graag over alle mogelijkheden.

Marieke Kuen
06 – 5091 2536
kosterendekerk@gmail.com

Diner en catering

Aan KOSTER EN DE KERK kunt u ook de catering toevertrouwen: van wat lekkers bij de koffie tot een lunch, of méér. U kunt het allemaal zelf bepalen.