Huur de Broeker Kerk

Je kunt het historische kerkgebouw van Broek in Waterland huren. Verras familie, kennissen of zakenpartners met deze unieke locatie!

Denk bijvoorbeeld aan:
• trouwen en rouwen
• vergaderingen en lezingen
• concerten en exposities
• jubileumvieringen of bedrijfsuitjes

Voor informatie, reservering en catering kun je terecht bij:

Koster en de Kerk

Huur de Broeker Kerk

Je kunt het historische kerkgebouw van Broek in Waterland huren. Denk aan:

• trouwen en rouwen
• vergaderingen en lezingen
• concerten en exposities
• jubileumviering en bedrijfsuitjes

Verras je gasten, personeel of deelnemers met de sfeervolle entourage van de Broeker Kerk.

Voor informatie, reservering en catering kun je terecht bij:

Koster en de Kerk

De Broeker Kerk kun je huren

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Voor de verhuur van de kerk is KOSTER EN DE KERK het aanspreekpunt. Zij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Voor je huwelijk biedt het historische Broek in Waterland een prachtig decor. Wat dacht je van aankomst per boot, ontvangst en ceremonie in de sfeervolle Broeker Kerk? En vervolgens een receptie en een private diner in de kerk of in het Broeker Huis?  (meer…)

Ook voor verdrietige momenten biedt de kerk een passende plek, of je gelovig bent of niet.  Bij een uitvaart kunnen zowel de afscheidsbijeenkomst als de condoleance in de Broeker Kerk plaatsvinden. Ook is er een rouwkamer voor de dagen tussen het overlijden en de uitvaart. (meer…)

Waar klinkt een concert mooier dan in onze kerk… De prachtige akoestiek en de warme sfeer hebben al veel orkesten, ensembles en koren naar Broek in Waterland gebracht. Ook voor theatervoorstellingen biedt het kerkgebouw onverwachte mogelijkheden.  (meer…)

Kerk en kosterij

Organiseer je een (familie-)reünie of vier je je trouwdag? Wil je een vergadering of bijeenkomst organiseren voor grote of een kleine groep? Of is je huiskamer te klein voor je bezoek?

In al deze gevallen kun je gebruik maken van de sfeervolle Broeker Kerk. Voor kleinere gezelschappen tot twintig personen biedt de kosterij een rustieke ruimte. Of denk eens aan een private diner bij kaarslicht… ook dat kan in de kerk. De catering is in prima handen!

Het pittoreske Broek in Waterland ligt nog geen tien kilometer van Amsterdam. Het dorp is zowel met de auto als met openbaar vervoer prima te bereiken.

Verras familie, kennissen of zakenpartners met deze unieke locatie. Laat je informeren door KOSTER EN DE KERK en bespreek alle mogelijkheden.

Heb je gasten die je wilt verrassen met een excursie in Waterland? Of zoek je een intermezzo tijdens een intensieve zakelijke dag? (meer…)

In de kerk worden wisselende tentoonstellingen gehouden. Fotografie, schilderijen, keramiek en beelden: verschillende kunstenaars exposeerden hier hun werk. Wil je zelf exposeren? (meer…)

Ontdek de rijke geschiedenis van Broek in Waterland! In de dorpskern staan rondom de kerk bijna honderd rijksmonumenten dicht bij elkaar. Ervaren gidsen van de Historische Vereniging Broek in Waterland kunnen er van alles over vertellen.

(meer…)

Huurtarieven en -voorwaarden

Met de documenten (pdf’s) hieronder kun je je oriënteren over de mogelijkheden.

Huurtarieven (2022-01)
Huurvoorwaarden en huisregels (2018-10)
Plattegrond
Voorzieningen en techniek (2020-07)

Marieke Kuen
06 – 5091 2536
kosterendekerk@gmail.com

Diner en catering

Aan KOSTER EN DE KERK kun je ook de catering toevertrouwen: van wat lekkers bij de koffie tot een lunch, of méér. Je kunt het allemaal zelf bepalen.