Koster en de Kerk

U kunt het historische kerkgebouw van Broek in Waterland huren. Een sfeervolle locatie voor trouwen en rouwen, voor vergaderingen en lezingen, voor concerten en exposities. Voor informatie, reservering en catering kunt u terecht bij

Koster en de Kerk

Trouwen in Broek in Waterland

Bruiloft in Broek in Waterland? In de kerk van Broek trouwen voor de wet en/of voor de kerk, met aankomst per boot, ontvangst en ceremonie in de kerk én een private diner in de kerk of het Broeker Huis. Het kan allemaal! Beleef de mooiste dag van je leven in Broek in Waterland! (meer…)

Afscheid van een dierbare

Ook voor verdrietige momenten biedt de kerk een passende plek, of u gelovig bent of niet.  Niet alleen de afscheidsbijeenkomst en de condoleance kunnen in de kerk plaatsvinden, er is ook een rouwkamer voor de dagen tussen het overlijden en de uitvaart. (meer…)

Concert- en theaterpodium

Waar klinkt een concert mooier dan in onze kerk! Ook voor theatervoorstellingen biedt het kerkgebouw onverwachte mogelijkheden. De prachtige akoestiek en de warme sfeer hebben al veel orkesten, ensembles en koren naar Broek in Waterland gebracht. (meer…)

Zakelijke bijeenkomsten

Van congres tot lezing, van jubileumviering tot bedrijfsuitje! Verras uw gasten, personeel of deelnemers met de sfeervolle entourage van de Broeker Kerk. Het pittoreske dorpje Broek in Waterland ligt op nog geen 10 kilometer van Amsterdam.

We informeren u graag over de mogelijkheden. Zo zijn er allerlei combinaties mogelijk, bijvoorbeeld een rondleiding door Broek onder leiding van een ervaren vrijwilliger. Of gebruik de kerk als pleisterplaats voor uw groep tijdens een excursie door Waterland, bijvoorbeeld een vaartocht met fluisterboten. Laat u in de kerk verwennen met een heerlijke catering!

Wilt u een vergadering of bijeenkomst organiseren voor een kleine groep? Tot 20 personen biedt ook de kosterij een unieke locatie.

Informeer bij KOSTER EN DE KERK.

Expositieruimte

Tijdens de zomermaanden worden in de kerk wisselende tentoonstellingen gehouden. Fotografie, schilderijen, keramiek en beelden: verschillende kunstenaars wisselen elkaar af.
Wilt u zelf exposeren? Neem voor informatie contact op met KOSTER EN DE KERK.

Is uw huiskamer te klein voor uw bezoek? Organiseert u een (familie-)reünie of viert u uw trouwdag? U kunt zowel de kerk als de kosterij (samen of apart) huren. Voor inwoners van Broek geldt zelfs een speciaal tarief. Verras familie en kennissen met deze bijzondere locatie!

Aan KOSTER EN DE KERK kunt u de catering toevertrouwen: van wat lekkers bij de koffie tot een lunch, of méér. U kunt het allemaal zelf bepalen.

Misschien wilt u uw gasten verrassen met een rondleiding door Broek in Waterland? Ervaren vrijwilligers van de vereniging Oud Broek nemen u graag mee door ons prachtige dorp met zijn vele monumenten.

Ook andere combinaties zijn mogelijk, we geven u graag suggesties. Zo kunt u in de omgeving van Broek fluisterboten en fietsen huren als u met uw gasten de omgeving wilt verkennen. En wat dacht u van een workshop? Er zijn verschillende mogelijkheden, van het decoreren van taarten tot het maken van je eigen schilderij.

KOSTER EN DE KERK informeert u graag over de mogelijkheden.

Marieke Kuen
06 – 5091 2536