Ook voor verdrietige momenten biedt de kerk een passende plek, of u gelovig bent of niet.  Bij een uitvaart kunnen zowel de afscheidsbijeenkomst als de condoleance in de Broeker Kerk plaatsvinden. Ook is er een rouwkamer voor de dagen tussen het overlijden en de uitvaart.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een passend afscheid te regelen. Uw persoonlijke invulling staat voorop, hier geen standaardpakketten of tijdblokken. Marieke Kuen (KOSTER EN DE KERK) neemt graag alle tijd en rust om uw wensen en de mogelijkheden met u te bespreken en u te adviseren.

Is een kerkdienst uw bedoeling? Of denkt u aan een herdenkingsbijeenkomst en achteraf een samenzijn met de naasten? Misschien kiest u voor een crematie, maar geeft u de voorkeur aan een afscheidsbijeenkomst in de kerk? Alles is bespreekbaar en erop gericht om u goede herinneringen te geven aan dit belangrijke afscheidsmoment.

Rouwkamer

In de kerk is een rouwkamer voor de dagen tussen het overlijden en de uitvaart.