Steun ons

Steun de Broeker Kerk

De kerk van Broek in Waterland is veel meer dan een gebouw waar op zondagochtend een kerkdienst wordt gehouden.
Het is letterlijk de spil van het dorp. Mensen uit alle windstreken geven er vol overtuiging het ja-woord aan hun geliefde.
Dierbaren krijgen er een passend laatste afscheid. Toeristen kunnen er even op adem komen.

De kerk is van ons allemaal

Maar zo’n mooi historisch gebouw onderhouden kost geld. Veel geld. En de tijd dat dat bedrag kon worden opgebracht door trouwe kerkgangers is nu echt voorbij. Dus dit is een oproep aan iedereen die wil dat de kerk van Broek in Waterland kan blijven staan. Of u gelovig bent of niet.

De kerkgemeenschap heeft het beheer en het onderhoud van de Sint Nicolaaskerk in 2018 overgedragen aan de Stichting Broeker Kerk. Die zal er alles aan doen om de torenspits fier overeind te houden. Maar dat kunnen ze niet zonder uw financiële hulp. Kortom: mogen we op uw steun rekenen?

Samen staan we als een huis, eh… kerk

Eenmalige donatie

Eenmalig doneren gaat heel gemakkelijk met iDEAL. Vul hieronder uw gegevens in, kies een bedrag en klik op de knop Doneren. U kunt ook een bedrag naar eigen keuze invullen. Met z’n allen staan we sterk, dus alle steentjes helpen.

Bedrag

Met weinig rompslomp kunt u ook nog eens belastingvoordeel krijgen. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Lees hier hoe de belastingdienst meebetaalt

Jaarlijks doneren

Langetermijnsteun is natuurlijk helemaal geweldig. Wij noemen zulke donateurs Steunpilaren. En daarvoor doen we graag wat terug: u krijgt als steunpilaar gratis toegang tot een jaarlijks evenement in de kerk. Dus verleen een machtiging voor jaarlijkse incasso en steun onze prachtige Broeker Kerk.

Met weinig rompslomp kunt u ook nog eens belastingvoordeel krijgen. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Lees hier hoe de belastingdienst meebetaalt