Agenda

Wat is er te doen in de Broeker Kerk? Kijk hier voor alle concerten, exposities en andere evenementen. Meld je ook meteen even aan voor de nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte!

CULTUURAGENDA

Hieronder vind je onze culturele agenda voor de komende maanden. Er staan weer geweldige concerten en andere evenementen gepland. Soms kun je al lang van tevoren reserveren! Bij enkele vooraankondigingen is nog niet alle informatie beschikbaar, houd in dat geval de publicaties in de nieuwsbrief in de gaten.

Veilig en gezellig

Alle evenementen in de Broeker Kerk organiseren wij conform de laatste richtlijnen van de Rijksoverheid. Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor alle bezoekers van 13 jaar en ouder.

NOVEMBER 2021

14 november | 15.00 uur (tot ca. 16.15) | € 30,-
Karin Bloemen zingt in de Broeker Kerk

Exclusief optreden in haar eigen woonplaats!
Bestel kaarten

DECEMBER 2021

Kinderkerstfeest

Kom kerst vieren onder de grote kerstboom! Deze middag wordt georganiseerd door de Protestantse Gemeente Broek in Waterland.
(namiddag)

19 december | 14.00 en 16.00 uur
Kerstconcert
Gemengd Koor Broek in Waterland

Met mooie muziek in een fijne sfeer brengt het koor je in de stemming voor kerst.
Lees meer en bestel kaarten

Samen zingen rond de kerst

29 december | aanvang 13.00 uur | € 65,-
Karin Bloemen kerstspecial

Een middag met de mooiste kerstliedjes voorzien van de uitbundige handtekening van Karin Bloemen. Vier nog een keer kerst in de Broeker Kerk onder het genot van een heerlijke lunch.
Bestel kaarten