Voor uw huwelijk biedt het historische Broek in Waterland een prachtig decor. Wat dacht u van aankomst per boot, ontvangst en ceremonie in de sfeervolle Broeker Kerk? En vervolgens een receptie en een private diner in de kerk of in het Broeker Huis?

In de kerk is veel mogelijk voor een sfeervolle inrichting.

Een wettelijk of een kerkelijk huwelijk, het kan allebei in de Broeker Kerk. In een persoonlijke aanpak begeleidt Marieke Kuen van KOSTER EN DE KERK u graag bij de voorbereidingen. Zij neemt de tijd om met u mee te denken en alle mogelijkheden te bespreken. Van kerkindeling tot planning en organisatie, van feest tot overnachting… Marieke kent de mogelijkheden en weet de weg: in de kerk en ook in de omgeving.

KOSTER EN DE KERK zorgt ook voor een heerlijke catering, van bruidstaart tot een private diner. Of geeft u misschien de voorkeur aan een eigen cateraar? Dan kunt u in overleg de catering afkopen. Of ga naar het Broeker Huis – vlak om de hoek – voor een heerlijk diner of gezellig feest.

Beleef de mooiste dag van je leven in Broek in Waterland!

Bruidstaart

Ook de catering is bij KOSTER EN DE KERK in goede handen.