Waar klinkt een concert mooier dan in onze kerk! De prachtige akoestiek en de warme sfeer hebben al veel orkesten, ensembles en koren naar Broek in Waterland gebracht. Ook voor theatervoorstellingen biedt het kerkgebouw onverwachte mogelijkheden.

StarkLinnemann Quartet

Het StarkLinnemann Quartet speelde in 2018 in de Broeker Kerk.

Pianist Yvo Jansen: “Wat klinkt het hier verschrikkelijk mooi!”

Yvo Janssen is niet de enige die zo enthousiast is over de Broeker Kerk. Van opera tot orgelconcert, van symfonieorkest tot jazz… musici en orkesten treden graag op in ons unieke kerkgebouw. Vanwege de akoestiek, maar ook vanwege de sfeervolle entourage: zowel binnen als buiten. De locatie leent zich ook goed voor cd-opnamen.

In het pittoreske en verstilde Broek in Waterland waant het publiek zich in een wereld uit lang vervlogen tijden. Bij het buffet in de kerk kunnen bezoekers voor en na het concert wat drinken. Het dorp heeft verschillende eetgelegenheden op enkele minuten vanaf de kerk.
En dat alles op nog geen 10 km van Amsterdam, prima te bereiken met openbaar vervoer en auto!

Inspiratie en contact

Neem ter inspiratie eens een kijkje bij ons blog. Daar staan alle openbare evenementen van de afgelopen periode bij elkaar.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bespreek uw wensen en ideeën met KOSTER EN DE KERK, Marieke Kuen.

Evenement in de Broeker kerk

Tijdens een interactieve voorstelling van Theaterstichting Neeltje Pater werd de watersnood van 1916 opnieuw beleefd in de Broeker Kerk.
Neem een kijkje bij Neeltje Pater