Waar klinkt een concert mooier dan in onze kerk! Ook voor theatervoorstellingen biedt het kerkgebouw onverwachte mogelijkheden. De prachtige akoestiek en de warme sfeer hebben al veel orkesten, ensembles en koren naar Broek in Waterland gebracht.

StarkLinnemann Quartet

Het StarkLinnemann Quartet speelde in 2018 in de Broeker Kerk.

Van opera tot literair café, van symfonieorkest tot jazz… veel artiesten treden graag op in de historische Broeker Kerk. Neem ter inspiratie eens een kijkje bij ons blog. Daar vindt u alle evenementen van de afgelopen periode.

Uw wensen en ideeën kunt u bespreken met KOSTER EN DE KERK, Marieke Kuen bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Evenement in de Broeker kerk

Tijdens een interactieve voorstelling van Theaterstichting Neeltje Pater in de Broeker Kerk werd de watersnood van 1916 opnieuw beleefd.
Neem een kijkje bij Neeltje Pater