KARIN BLOEMEN KERSTSPECIAL

29 december 2021 | aanvang 13.00 uur

Vier woensdag 29 december kerst in de Broeker Kerk met Karin Bloemen en geniet van een heerlijke kerstlunch.

Een middag met de mooiste kerstliedjes, voorzien van de uitbundige handtekening van onze dorpsgenote Karin Bloemen. Wees er snel bij, want het aantal kaarten voor deze exclusieve kerstspecial is beperkt.
De toegangsprijs van 65 euro per persoon is inclusief lunch en een drankje.

Datum: woensdag 29 december 2021

Aanvangstijd: 13.00 uur

Toegangsprijs: € 65,00

Inclusief lunch en drankje

BESTEL KAARTEN
Karin Bloemen

Veilig en gezellig

Natuurlijk moet je bezoek veilig verlopen, daarom houden wij ons aan de Coronarichtlijnen van het RIVM. Waarmee moet je rekening houden tijdens je bezoek? Dat lees je hier. Daarnaast is het belangrijk dat je je eigen verantwoordelijk­heid neemt en b.v. thuisblijft bij gezondheidsklachten.

Met onze maatregelen hopen wij je een veilig en fijn bezoek aan de kerk te bezorgen. Na afloop wordt ruimte gecreëerd om – op gewenste afstand van elkaar – nog even gezellig na te praten!