Na een Coronasluiting van twee maanden is de Broeker Kerk maandag 1 juni om 12.00 uur weer open gegaan voor Broekers en bezoekers. Vanaf die dag zijn ook de kunstexposities weer begonnen: Twee Noord-Hollandse kunstenaars tonen hun werk tot en met 5 juli: Nicole Bannenberg met tekeningen en schilderijen en Harry Beemsterboer met fotografie. Marike Kuen en alle vrijwilligers staan weer klaar voor een gastvrije ontvangst!

Normaliter gaat de Broeker Kerk op Koningsdag open, maar dat liep dit jaar natuurlijk anders. In de prachtige monumentale kerk zijn straks weer boeken te koop, kan er weer genoten worden van wisselende exposities en van de ‘permanente expositie’ die de kerk zelf vormt. Er is koffie en thee met wat lekkers of een eenvoudige lunch, waarvan je, natuurlijk op anderhalve meter van elkaar, kunt genieten.

Voorzitter Robert Zaal van het bestuur van de stichting Broeker Kerk: ‘De Broeker Kerk staat letterlijk en figuurlijk midden in de Broeker samenleving.
Onze vrijwilligers popelen om de deur van het slot te doen en gasten welkom te heten. Natuurlijk zullen we moeten wennen aan de Corona-spelregels, maar dat we de kerk weer open kunnen stellen stemt ons vrolijk’.

Openingstijden:

  • zondag en maandag    13.00 – 16.00 uur (1 juni vanaf 12.00 uur)
  • dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 16.00 uur