E ricominciò il suo canto
(En ze begon opnieuw te zingen)

Een eerbetoon aan het Italiaanse lied door Elisa Marangon (stem), Max de Aloe (chromatische mondharmonica), Mateo Giudici (gitaar) en Pietro Aloi (piano).

Over het Elisa Marangon Kwartet
Elisa Marangon vertelt in woord en muziek tijdloze verhalen over liefde en verlies. Zij combineert een rijk, inventief gebruik van de Italiaanse taal met melodische verfijning in individuele verhalen over leven en dood en collectieve verhalen over reizen en migratie.Het innovatieve kwartet van Elisa Marangon brengt liederen ten gehore, waarbij de puurheid van het geluid van stem en piano wordt onderstreept door de kleurrijke nuances van gitaar en mondharmonica.

Over Elisa
In Italië, waar zij is geboren en getogen, studeerde Elisa klassieke en jazz piano, zangtechniek, en popsong. Sinds 2010 doceert zij jazz- en popsong, pianobegeleiding, muziektheorie, harmonie, compositie en arrangement.
Elisa woont momenteel in Broek in Waterland. Zij is als muzikant actief in Italië. In Nederland, Zweden, Frankrijk en Zwitserland heeft zij gespeeld in jazzclubs en op jazzfestivals. Ze heeft albums gemaakt als zangeres en zangeres-pianist.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met wijksteunpunt DRAAI33

Zondag 26 mei |aanvang 16.00 uur |einde18.00 uur | €18,50 | incl. drankje

(foto: G. Olzer)