FANFARE ZUIDERWOUDE – JUBILEUMCONCERT GAAT NIET DOOR

zaterdag 27 november 2021 | aanvang 20.00 uur

Inmiddels is de jarige Fanfare Zuiderwoude 101 jaar oud… Als corona het zou toelaten, zou nu eindelijk het 100 jarig jubileum gevierd worden. Maar helaas, corona kwam in alle hevigheid terug en de fanfare zag zich genoodzaakt het concert te annuleren.

In de Broeker Kerk speelt het orkest muziek met een vlot tempo en met een romantisch tintje. Op het programma staan stukken met feestelijke fanfareklanken. Voor elk wat wils! Komt u ook luisteren naar de leden en naar solisten Rolf Hoogenberg (trombone) en Thomas Piet (trompet)? Ze worden begeleid door het orkest.

De toegang is gratis, maar vanwege corona heeft de fanfare wel wat maatregelen genomen. Zo moet het niet alleen een feestelijke, maar ook een veilige avond worden:

  • reserveer vooraf via jeanneklein@planet.nl (tot 26 november 2021)
  • de fanfare verzamelt contactgegevens
  • bij de ingang wordt er een QR code of een papieren vaccinatiebewijs gecontroleerd

Erepenning en film

Ondanks alle beperkingen ging het jubileumjaar van de fanfare toch niet helemaal stilletjes voorbij. In december 2020 ontving het orkest uit naam van Zijne Majesteit de Koning een koninklijke erepenning.
Tijdens de coronabeperkingen oefende het fanfarekorps in verschillende groepen. En ook het opleidingsorkest bleef zijn best doen. Samen met dirigent Thomas Geerts (en geholpen door enkele mensen uit het grote orkest) traden zij in het jubileumjaar 2020 zelfs op in een speciaal filmpje. Nog steeds de moeite waard!
Fanfare Zuiderwoude
Fanfare Zuiderwoude