Kunstroute Broek in Waterland

Tijdens het weekend van 1 en 2 juni 2024 vindt weer de tweejaarlijkse Kunstroute Broek in Waterland plaats. Neem een kijkje achter de schermen in ateliers en huiskamers. Bezoek de Tungstenstudio, de Broeker Kerk en wijksteunpunt Draai33. Achter iedere deur, te herkennen aan de Kunstroutevlag, vindt u het verhaal van de kunstenaar en zijn of haar werk. De werken zijn te zien en te koop.

De Kunstroute Broek in Waterland is zeer gevarieerd en een ervaring voor het hele gezin. Naast beeldende kunst kunt u genieten van dans en muziek, voor kinderen is er veel creatiefs te beleven.

Op meerdere locaties is koffie, taart en ander lekkers te koop. In de Tungstenstudio op Hellingweg 22 vindt u een overzicht van het werk van alle exposanten. U kunt hier, net als bij alle andere locaties, het routeboekje voor €2 kopen. Broek in Waterland is goed te bereiken per bus en de route is te voet af te leggen. Volg ons op Facebook, Instagram en www.kunstroutewaterland.nl voor de voorpret en de laatste informatie.

1 juni | 2 juni 2024 | 11-17 uur | toegang gratis

Judith Dubois
‘Jupiter, Venus en Mercurius’
Winnend werk 2023 van de ‘De Nieuwe Vermeer vrije categorie’

Pieter Roelofs, hoofd beeldende kunst van het Rijksmuseum, zei over dit kunstwerk:
Een ongelooflijk rijke keuze van materialen van over de hele wereld, het laat in z’n materialiteit bijna een soort samenvatting zien van wat de wereld is.”