Veronica presenteert haar nieuwe boek Schrijf je blij. Ze vertelt over wat het opschrijven van je levensverhaal je kan brengen en er komen tal van lees- en schrijftips voorbij. Het belooft een levendige middag te worden waarin ruimte is om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen.

zondag 16 juni, aanvang 16.30 uur (vanaf 16.00 ben je welkom en is het buffet open)
toegangsprijs: € 5,00 (kinderen tot 16 jaar gratis)
kaartverkoop: aan de kerk

Na de lezing zijn er drankjes en hapjes en is er een signeersessie.

“Er zijn tal van manieren om je stem te laten horen en expressie te geven aan wie je bent. Je kunt jezelf uitdrukken in de gerechten die je bereidt, hoe je loopt en de gebaren die je maakt. Mijn boek Schrijf je blij gaat over zelfexpressie en het vinden van je eigen stem via geschreven woord, over lezen en over schrijven. Over jezelf bevrijden via het vertellen van verhalen met een toetsenbord in je vingers of een pen in de hand en over avonturen meemaken met een boek onder je ogen. En schrijven maakt je blij. Het verlaagt stresshormonen, helpt bij het verwerken van negatieve ervaringen en vergroot gevoelens van dankbaarheid.”

Veronica laat je graag delen in haar ervaringen als schrijfcoach en zal daarover in gesprek gaan met alle aanwezigen. Het belooft dus een inspirerende en levendige bijeenkomt te worden. Maar wees voorzichtig, want de kans is groot dat je na een bezoek aan dit literair café zelf wilt gaan schrijven en voor altijd op een andere meer verdiepende manier boeken zal lezen.

Veronica is naast schrijfcoach ook trainer in talent-, team- en leiderschapsontwikkeling. Daarover schreef ze haar eerste boek De coach staat voor Raadselen.