Rondleiding historisch Broek

Loop door intieme straatjes met huizen en boerderijen uit de 17e, 18e en 19e eeuw. Geniet van het mooie decor van water en  groen. Beleef mee hoe Broek na eeuwen van rijkdom in verval raakte, maar nu weer in volle pracht is. En verbaas je over de verrassingen die men bij restauraties tegenkwam.

De beste manier om Broek te bekijken is een wandeling met een ervaren gids van de de Historische Vereniging Broek in Waterland. Zo kun je ons prachtige dorp beleven tijdens een leerzame en leuke ontdekkingstocht.

Ga je een dagje op stap met uw collega’s of vriendenclub? Of zoek je een aangename onderbreking bij een huwelijks- of familiefeest? Denk dan eens aan een rondwandeling door Broek. Gecombineerd met een kop koffie of lunch in een sfeervolle omgeving wordt een bezoek aan het dorp compleet. Wil je misschien een hele dag in en rondom Broek doorbrengen? We helpen je graag aan leuke ideeën.

Tal van beroemdheden brachten in het verleden een bezoek aan Broek in Waterland. Treed in de voetsporen van Napoleon Bonaparte, Tsaar Alexander en Frans Jozef van Oostenrijk…

Kosten

  • Groepen van 1-20 personen: € 60,00 (wandeling van ca. 1,5 uur).
  • Optioneel: ‘Het Beroemde Huis’, entree € 3,00 per persoon (alleen mogelijk bij groepsrondleidingen).

Informatie

Actuele informatie over de rondleidingen:  Historische Vereniging Broek in Waterland
Contactpersoon en coördinatie: Emil Stöve
Telefoon: 020-403 3625 / 06-1358 5891
E-mail: emilstove@planet.nl