Ja, ik word Steunpilaar van de Broeker Kerk!

De kerk van Broek in Waterland is veel meer dan een gebouw waar op zondagochtend een kerkdienst wordt gehouden. Het is letterlijk de spil van het dorp. Mensen uit alle windstreken geven er vol overtuiging het ja-woord aan hun geliefde. Dierbaren krijgen er een passend laatste afscheid. Toeristen kunnen er even op adem komen. En de kerk was meermalen het decor voor een theaterspektakel.

Maar zo’n mooi historisch gebouw onderhouden kost geld. Veel geld. En de tijd dat dat bedrag kon worden opgebracht door trouwe kerkgangers is nu echt voorbij.

De kerk is van ons allemaal

Dus dit is een oproep aan iedereen die wil dat de kerk van Broek in Waterland kan blijven staan. Of u gelovig bent of niet. De kerkgemeenschap heeft het beheer en het onderhoud van de kerk inmiddels overgedragen aan de Stichting Broeker Kerk. Die zal er alles aan doen om de torenspits fier overeind te houden. Maar dat kunnen ze niet zonder uw financiële hulp. Kortom: mogen we op uw steun rekenen? Voor steunpilaren doen we graag wat terug: u krijgt gratis toegang tot een jaarlijks evenement in de kerk.

Samen staan we als een huis, eh… kerk

Met z’n allen staan we sterk, dus alle kleine steentjes helpen. Al is langetermijnsteun natuurlijk helemaal geweldig. Dus vul onderstaand donatieformulier in en steun die prachtige Broeker Kerk.

Meer geven voor minder geld

Met weinig rompslomp kunt u ook nog eens belastingvoordeel krijgen. We informeren u graag over de mogelijkheden.
Lees meer…