Vanaf Koningsdag 27 april t/m september is de kerk dagelijks geopend voor bezoekers. Koffie, thee en wat lekkers erbij staan klaar!

De Broeker Kerk is een ontmoetingsplek voor iedereen. Vrijwilligers heten u graag van harte welkom. Zij vertellen u graag meer over hun mooie kerk en bij de boekentafel kunt u tweedehands boeken kopen.

• zondag en maandag:     13.00 – 16.00 uur
  • dinsdag t/m zaterdag:   10.00 – 16.00 uur

Als er een begrafenis of huwelijk is, kunt u niet in de kerk terecht. In de agenda wordt dit aangegeven.

Pitstop en rustpunt

Onze sfeervolle kerk vormt het historische hart van Broek in Waterland. U bent hier welkom om tijdens uw fiets- of wandeltocht te genieten van de rust. Bewonder het unieke beschilderde plafond, bekijk de grafsteen van de beroemde Neeltje Pater of ga even snuffelen tussen de tweedehands boeken.

Interieur Broeker Kerk